BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Αρωματα

Οπως ολοι πιστευω και εσεις θα θελατε το αρωμα σας να διαρκει ολη μερα αφου εξαλλου το αρωμα ειναι απο τους πρωτους και σημαντικοτερους παραγοντες που τραβουν τους ανθρωπους γυρω μας.Παρακατω θα σας παραθεσω καποια tips που βοηθανε πολυ σε αυτο!
-Στο μπάνιο, χρησιμοποιήστε σαπούνι, shower gel, σαμπουάν ή μαλακτικό, ίδιο με το άρωμα που σας αρέσει.Στη συνέχεια, απλώστε μία body lotion με την ίδια μυρωδιά.
  • - Φορέστε το άρωμά σας στον αυχένα, ανάμεσα στο στήθος, στους καρπούς και στους αστραγάλους σας. Στα σημεία όπου η επιδερμίδα σας είναι ζεστή έχει καλύτερη απόδοση.
  • - Απλώστε πριν το χρησιμοποιήσετε μια κρέμα ενυδάτωσης ή ένα ελαφρό στρώμα βαζελίνης στα σημεία που θέλετε. Το καλά ενυδατωμένο δέρμα κρατάει το άρωμα δυο φορές περισσότερο από το ξηρό.
  • - Αν είστε φρεσκολουσμένη, ψεκάστε λίγες σταγόνες πάνω στη χτένα ή τη βούρτσα σας και χτενίστε τα μαλλιά σας.
  • - Μπορείτε να αρωματίζετε τα ρούχα σας σε συγκεκριμένα σημεία, δηλαδή στο γιακά ή στη φόδρα του φορέματος, του παλτού ή του σακακιού.
  • - Τέλος, μπορείτε να έχετε ένα μαντηλάκι ποτισμένο με αυτό στην τσάντα σας.
  • Αυτα...ελπιζω να σας βοηθησουν,δοκιμαστετα και πιστεψτε με βοηθανε :)

2 σχόλια:

  1. Γεια σου, Μαρκέλα, ωραία τα Tips, μόλις σε ανακάλυψα και έγινα μέλος στο blog σου, θα χαρώ να επισκεφτείς κι εσύ το δικό μου και να γίνεις μέλος αν σου αρέσει www.vickymarple.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου κι εσενα!Ευχαριστω πολυ που εγινες μελος.Σιγουρα θα κοιταξω κ εγω το δικο σου :)

      Διαγραφή