BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Tips και tricks ομορφιας!

Γεια σας και πάλι κορίτσια!Αυτή τη φορά αποφάσισα να κάνω ένα post που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο σε όλες καθώς αποτελείται από απλά tips και tricks ομορφιάς που ίσως να μην γνωρίζατε..Ρίξτε μια ματιά και περιμένω την γνώμη σας :)

-Σε ένα μικρό πιατάκι τρίψτε μια ασπιρίνη και ρίξτε μερικές σταγόνες νερό μέχρι να δημιουργηθεί μια πλούσια πάστα. Απλώστε το μείγμα πάνω στο σπυράκι. Η ασπιρίνη περιέχει το ίδιο συστατικό που θα βρείτε και στα προϊόντα για τις ατέλειες της επιδερμίδας (αποφύγετε ανάλογες φροντίδες αν είστε αλλεργικές στο ακετυλοσαλικυλικό οξύ). 

-Για να επανορθώσετε τα ξηρά ή σπασμένα μαλλιά σας, πριν κοιμηθείτε για δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα απλώστε τους conditioner που δεν ξεβγάζεται. Χτενίστε τα όσο είναι ακόμη νωπά και αφήστε τα να στεγνώσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας (βάλτε μια πετσέτα στο μαξιλάρι σας για να τραβήξει την υγρασία). 

-Αφού έχετε βάλει μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, προσθέστε άλλη μία στρώση στις άκρες τους. Έτσι, τα μάτια σας θα φαίνονται μεγαλύτερα. Για έμφαση χρησιμοποιήστε διαφορετικό χρώμα μάσκαρα. 

-Αν η μάσκαρα στεγνώσει, βουτήξτε την κλειστή σε ζεστό (όχι βραστό) νερό.

-Το καλύτερο... βάλσαμο για τα πρησμένα βλέφαρα, στο τέλος της ημέρας, είναι να κάνετε ντεμακιγιάζ με εξειδικευμένο προϊόν, το οποίο έχετε φυλάξει στο ψυγείο

-Για να παραμένει αναλλοίωτη και χωρίς σπασίματα η σκιά που φοράτε όλη μέρα, φτιάξτε μια απαλή βάση που θα απλώσετε κάτω απ' αυτήν, αναμειγνύοντας απλώς λίγη ενυδατική κρέμα με μια μικρή ποσότητα κονσίλερ

-Για να δημιουργήσετε ένα αδιάβροχο υγρό αϊ-λάινερ, θα χρειαστείτε και μια αδιάβροχη μάσκαρα, όπου πολύ απλά θα βουτήξετε το πινελάκι και, στη συνέχεια, θα σχηματίσετε τη γραμμή που θέλετε στα βλέφαρά σας.

-Πριν χρησιμοποιήσετε το ψαλίδι για το γύρισμα των βλεφαρίδων, ρίξτε επάνω του ζεστό αέρα με το σεσουάρ. Με αυτό τον τρόπο και λόγω της θερμότητας, οι βλεφαρίδες σας θα αποκτήσουν εξαιρετικές... καμπύλες!

-Αν στη βιασύνη σας απλώσατε λίγο άτσαλα το βερνίκι νυχιών, βάλτε ασετόν μέσα σε ένα μπολάκι και βουτήξτε στιγμιαία τα δάχτυλά σας. Το βερνίκι θα «στρώσει» μόνο του

Αυτά λοιπόν είναι τα tricks και τα tips ομορφιάς...Αν σας άρεσαν ή τα βρήκατε χρήσιμα και θα θέλατε να ξανακάνω κάτι παρόμοιο πείτε το μου στα σχόλια!Μέχρι την επόμενη φορά...Φιλακιάαααα

2 σχόλια: